Premi Molla d'Or

Premi Molla d'Or
Tenim nova web

El jurat 2017

Guardó 2017

Edicions anteriors

1ª Edició: 2013
2ª Edició: 2014
3ª Edició: 2015
4ª Edició: 2016

Entitats col·laboradores 2017

Fundació Les Voltes i Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Son les entitats col·laboradores d'aquesta cinquena edició, aquí més informació.

Estem a twitter

Search

Presentació




De la iniciativa conjunta de Girona Innovació i l'HotelNord 1901 neix el Premi Molla d'Or, amb caràcter anual, ja que creiem que l'esforç, la perseverança, la dedicació, la il·lusió, l'altruisme, la solidaritat son valors importants que hem de saber reconèixer, recompensar i fer bandera d'ells. I que en moments com l'actual situació econòmica i social son encara mes importants, ja que son factors clau per a aconseguir qualsevol fita i perquè ens fan avançar; pensem també que son moltes les persones que a Catalunya amb aquests valors i moltes altres actituds personals demostren cada dia que es possible aconseguir un país millor i per tant una societat millor, mes justa i de la que ens podem sentir mes orgullosos.
Volem que cada any una persona sigui reconeguda per la seva trajectòria i que serveixi d'exemple de com fent be les coses, es millora la pròpia realitat i el món i hem decidit fer-ho de manera pública entregant un guardó que serà la Molla d'Or. 

Obrim aquest bloc on pas a pas anirem explicant la manera de participar, ja que volem que sigui un premi obert a la participació de tothom i on apareixeran totes les noticies i novetats que es vagin generant.