Premi Molla d'Or

Premi Molla d'Or
Tenim nova web

El jurat 2017

Guardó 2017

Edicions anteriors

1ª Edició: 2013
2ª Edició: 2014
3ª Edició: 2015
4ª Edició: 2016

Entitats col·laboradores 2017

Fundació Les Voltes i Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Son les entitats col·laboradores d'aquesta cinquena edició, aquí més informació.

Estem a twitter

Search

Entrega del guardó a Jaume Reventós

Ahir 2 d'Octubre van posar fi a l'edició 2014 del Premi Molla d'Or amb l'entrega del guardó commemoratiu a Jaume Reventós, director del IDIBELL, l'acte va ser presentat per Joan Matamala, de la Llibreria Les Voltes, una de les empreses col.laboradores; el guardó li va entregar a Jaume Reventós, Montse Argelaguet, Gerent de Girona Innovació, empresa organitzadora, es va projectar un vídeo on l'Anna Corbella guanyadora de l'edició anterior va felicitar al guanyador d'aquesta edició, ja que el seus compromisos esportius li van impedir ser present. L'entrega va concloure amb la intervenció de Jordi Fàbregas, 1er Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Girona i posteriorment es va servir un aperitiu gentilesa del Restaurant +Cub, altre de les empreses col·laboradores a la Terrassa del Hotel Nord 1901, l'altre empresa organitzadora.
Volem agrair la presencia a tots els assistents a l'acte, a tots els que heu votat, al Restaurant Mimolet, que es va encarregar d'organitzar l'acte de presentació del guardó (elaborat per Manel Bielsa)  el passat 17 de setembre, als altres 6 candidats, als membres del Jurat i a tots els que ens heu recolzat per fer possible aquest premi.

Noticia al Diari de Girona: cliqueu aquí
L'entrega del Premi a la web del IDIBELL: cliqueu aquí.

Des d'avui mateix  ja estem preparant l'edició 2015.


Acte d'entrega 2014

Demà fem entrega del guardó al guanyador d'aquesta segona edició a Jaume Reventós, director del IDIBELL (Un dels instituts de recerca biomèdica més prestigiosos d'Europa), l'acte serà demà dijous 2 d'Octubre, a les 12 h. a l'Hotel Nord 1901 de Girona.
Tant des de Girona Innovació com l'Hotel Nord 1901, Restaurant +Cub, Llibreria Les Voltes i Restaurant Mimolet volem agrair a tots els que heu votat, a tots els que ens heu fet costat i especialment als membres del jurat i a tots els candidats la vostra participació.

A partir de divendres ens posarem mans a l'obra amb l'edició 2015.

Gràcies a tothom!!!!!!