Premi Molla d'Or

Premi Molla d'Or
Tenim nova web

El jurat 2017

Guardó 2017

Edicions anteriors

1ª Edició: 2013
2ª Edició: 2014
3ª Edició: 2015
4ª Edició: 2016

Entitats col·laboradores 2017

Fundació Les Voltes i Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Son les entitats col·laboradores d'aquesta cinquena edició, aquí més informació.

Estem a twitter

Search

Entrega del guardó a Jaume Reventós

Ahir 2 d'Octubre van posar fi a l'edició 2014 del Premi Molla d'Or amb l'entrega del guardó commemoratiu a Jaume Reventós, director del IDIBELL, l'acte va ser presentat per Joan Matamala, de la Llibreria Les Voltes, una de les empreses col.laboradores; el guardó li va entregar a Jaume Reventós, Montse Argelaguet, Gerent de Girona Innovació, empresa organitzadora, es va projectar un vídeo on l'Anna Corbella guanyadora de l'edició anterior va felicitar al guanyador d'aquesta edició, ja que el seus compromisos esportius li van impedir ser present. L'entrega va concloure amb la intervenció de Jordi Fàbregas, 1er Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Girona i posteriorment es va servir un aperitiu gentilesa del Restaurant +Cub, altre de les empreses col·laboradores a la Terrassa del Hotel Nord 1901, l'altre empresa organitzadora.
Volem agrair la presencia a tots els assistents a l'acte, a tots els que heu votat, al Restaurant Mimolet, que es va encarregar d'organitzar l'acte de presentació del guardó (elaborat per Manel Bielsa)  el passat 17 de setembre, als altres 6 candidats, als membres del Jurat i a tots els que ens heu recolzat per fer possible aquest premi.

Noticia al Diari de Girona: cliqueu aquí
L'entrega del Premi a la web del IDIBELL: cliqueu aquí.

Des d'avui mateix  ja estem preparant l'edició 2015.


Acte d'entrega 2014

Demà fem entrega del guardó al guanyador d'aquesta segona edició a Jaume Reventós, director del IDIBELL (Un dels instituts de recerca biomèdica més prestigiosos d'Europa), l'acte serà demà dijous 2 d'Octubre, a les 12 h. a l'Hotel Nord 1901 de Girona.
Tant des de Girona Innovació com l'Hotel Nord 1901, Restaurant +Cub, Llibreria Les Voltes i Restaurant Mimolet volem agrair a tots els que heu votat, a tots els que ens heu fet costat i especialment als membres del jurat i a tots els candidats la vostra participació.

A partir de divendres ens posarem mans a l'obra amb l'edició 2015.

Gràcies a tothom!!!!!!

Jaume Reventós, guanyador 2014

Jaume Reventós, actual director del Idibell (Institut d'investigació Biomèdica de Bellvitge), ha sigut el guanyador de l'edició 2014 del Premi Molla d'Or. La votació popular mitjançat internet ha estat molt renyida, ja que tots set candidats eren bons mereixedors del premi, finalment ha sigut Jaume Reventós el guanyador.
El guardó li serà entregat el proper 2 d'Octubre de 2014 a les 12 h del migdia a l'acte que es celebrarà al Hotel Nord 1901. Des de Girona Innovació i l'Hotel Nord com organitzadors estem molt satisfet de la participació a les votacions i volem agrair als col·laboradors Restaurant +Cub, Llibreria Les Voltes i Restaurant Mimolet la seva desinteressada participació, sense la qual hagués sigut més difícil l'exit de la present edició del Premi.

Aquest es un resum del curriculum de Jaume Reventós:



Nascut a Barcelona, és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la UAB (1977); metge resident i especialista en Bioquimica Clínica (MIR, 1982); i Doctor en Medicina (Biologia Cel·lular) a l’INSERM (1984, Lyon, França). Entre els anys 1984 i 88 fou Postdoctoral Fellow a The Rockefeller University (NY, USA) on procedí a la clonació dels gens de les proteïnes de transport de les hormones esteroïdals. Des del 88 al 90 fou Associate Professor de Biologia Molecular al Mount Sinai School of Medicine, també de NY. Aqui establí els primers models de ratolins transgènics que sobreexpressaven els gens de les esmentades proteïnes, aconseguint evidenciar els rols fisiològics d’aquestes. L’any 1990 retornà a Barcelona i fou contractat com a Cap de Servei de la Unitat de Recerca Biomèdica i d’Oncologia Translacional (URB) de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, i que ha dirigit fins al mes de juny del 2014. En els quasi 24 anys a la URB, el Dr. Reventós ha dut a terme una recerca força productiva. Actualment, des del 18 de març de 2014 es l'actual director del Idibell.

El guardo 2014

 
Avui hem presentat el guardó que entregarem al guanyador del Premi Molla d'Or 2014, obra de Manel Bielsa (a la foto superior mostrant el guardó i brindant amb Montse Argelaguet de Girona Innovació), l'acte ha tingut lloc al Restaurant Mimolet (una de les empreses col·laboradores), que està en ple procés de transformació i que li portarà a reobrir l'1 d'Octubre amb nova orientació com el Mimo d'en Damian. Volem agrair també la presència a tots els que hi heu estat presents a l'acte.
Aquest és el guardó, que barreja tradició i modernitat la fusta, el metall com elements tradicionals de l'art i la fibra de vidre com a element que simbolitza la modernitat.
Us animem a votar a tots els que encara no ho heu fet, teniu temps fins el 21 de setembre, cliqueu aquí per conèixer els 7 candidats i votar.

Manel Bielsa elaborarà el guardó 2014


Manel Bielsa Martin, serà l'artista que elaborarà el guardó del Premi Molla d'Or que entregarem al guanyador el dijous 2 d'Octubre al acte d'entrega que serà a l'Hotel Nord 1901.
Polifacètic, prolífic i compromès artista que ja fa uns quants anys va abandonar la seva Barcelona natal per venir a viure a Girona. Forma part de diferents projectes artístics com A d'art, domèstica, Perdidos en el d'Espacio, que aquest passat divendres 1 d'agost van inaugurar exposició.
El seu compromís amb l'art li fa exercir també com a catalitzador de molts projectes i informacions sobre tot lo relacionat amb l'art a Girona, que es poden seguir al seu Facebook.

Els nostres col·laboradors


Per a l'edició 2014 un dels propòsits és augmentar la presència del Premi Molla d'Or a la ciutat de Girona i que cada vegada més gent el conegui i es vagi convertint en una fita important de la nostra ciutat per a reconèixer la labor d'aquelles persones que en el seu dia a dia fan una tasca que omple d'orgull i son un exemple on emmirallar-se. Per poder aconseguir-lo creiem que es imprescindible involucrar mes empreses que creguin en el projecte i hem aconseguit la col·laboració de tres empreses que son uns referents a la nostre ciutat: La llibreria Les Voltes, el restaurant +Cub i el restaurant Mimolet, als que estem agraïts per la col·laboració desinteressada i sempre sense cap ànim de lucre que ens donen.

I com l'objectiu final del Premi és reconèixer la trajectòria professional i/o vital del candidat que considereu més us agrada, us convidem a conèixer als candidats i votar al que més creieu que s'ho mereixi, clicant aquí.

Inici Votacions


A partir d'ara  fins el diumenge 21 de setembre de 2014, ja podeu votar al vostre candidat a guanyar l'edició 2014 del Premi Molla d'or.
Son 7 els candidats, que us convidem a conèixer amb més profunditat clicant sobre el seu nom on s'obrirà la seva pàgina personal i desprès que formuleu el vostre vot:

Muriel Casals, Presidenta d'Omnium Cultural, defensora de la identitat catalana.
Javier Cercas, Escriptor de reconegut prestigi.
Alex Panayotou, Molt més que una atleta d'Ultrafons, escriptora i conferenciant solidaria.
Núria Picas, Campiona del món d'Ultra-Trail, corredora i ciclista de muntanya.
Jaume Reventós, Director del Idibell, metge i brillant investigador.
Maïté Sanchez-Schmid, Eurodipuada, premiada com a diputada europea de 2013.
Judith Viader, empresaria exitosa i compromesa amb la igualtat de la Dona.

Una vegada hàgiu decidit el vostre vot, cliqueu aquí per votar.

Podeu realitzar un màxim de tres vots en total (al mateix o diferent candidat), una vegada formulat el vot en un termini aproximat de 48 hores rebreu al e-mail la confirmació del vot.

+cub, nova empresa col·laboradora

http://www.mescub.cat/

El restaurant +cub, participa com a empresa col·laboradora per fer la màxima difusió del premi i així  augmentar el nivell de participació en l'edició d'enguany i consolidar de mica en mica el premi.
Per a Girona Innovació i l'Hotel Nord 1901, com a organitzadors és un honor poder comptar amb un dels restaurants més coneguts i ben situats de la nostra ciutat.

Candidats 2014


Ja tenim els candidats que opten a guanyar el Premi Molla d'Or d'enguany, son 7, tots amb prou mèrits tan personals com a professionals per a ser el guanyador, desenvolupen la seva activitat en àmbits tan diferents com l'esport: Alexandra Panayotou, Núria Picas, la investigació mèdica; Jaume Reventós, la literatura: Javier Cercas, política: Muriel Casals i Maité Sanchez-Schmid i el món empresarial: Judith Viader. El 15 de juliol obrirem les votacions-

Nova empresa col·laboradora



Una de les novetats d'aquesta edició és que anirem incorporant empreses, que seguint l'esperit del Premi i evidentment sense cap ànim de lucre s'impliquen per fer major difusió del Premi Molla d'Or i així tenir una major difusió i amb pas ferm i seré anar-nos consolidant i donar-nos a conèixer.
Per nosaltres és tot un honor que la Llibreria Les Voltes, tota una referencia a Girona, mitjançant la Fundació Llibreria Les Voltes, sigui la primera d'aquestes empreses col·laboradores que s'implica per donar major difusió al Premi Molla d'Or.

Guardó 2014

http://es.calameo.com/read/002054465b963c93c161b
Aquest any també volem que el guardó del Premi Molla d'Or sigui un dels trets distintius i plataforma per a donar-se a conèixer o consolidar-se a totes aquelles persones interessades, es per això que obrim el termini per a presentar projectes, el termini va del 6 de juny al 17 de juliol i podeu consultar o descarregar les bases clicant aquí o sobre la imatge del guardó guanyador de l'edició 2013 que va ser obra d'Anna Gainza.
Per a ampliar la informació envieu-nos un email a: premimollador@gmail.com

Edició 2014


Amb la publicació dels membres que composen el Jurat per a l'Edició 2014, donem per oberta l'edició 2014, que arriba amb alguna novetat que anirem publicant, però mantenint-se fidel a que volem sigui un premi obert a tothom.
En quant als membres del jurat hi han hagut alguns canvis per diferents motius d'indole personal, incorporant-se Anna Corbella com a guanyadora de l'edició anterior i també Juan Francisco Campo i Montse Argelaguet, mantenint-se Fina Surina, Jaume Roure, Eva Peruga i Lluís Hortet que aquest any exercirà de president. Aquí trobareu més informació sobre el Jurat 2014.