Premi Molla d'Or

Premi Molla d'Or
Tenim nova web

El jurat 2017

Guardó 2017

Edicions anteriors

1ª Edició: 2013
2ª Edició: 2014
3ª Edició: 2015
4ª Edició: 2016

Entitats col·laboradores 2017

Fundació Les Voltes i Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Son les entitats col·laboradores d'aquesta cinquena edició, aquí més informació.

Estem a twitter

Search

El Jurat de l'edició 2015

http://es.calameo.com/read/002054465aa1d4df6f764

Ja tenim el jurat constituït per a l'edició 2015, ells seran els encarregat de seleccionar als candidats que després seran sotmesos a votació popular, per a que trii al guanyador. el president és Jaume Reventós i els sis membres restants son Montse Argelaguet, Juan Francisco Campo, Joan Matamala, Eva Peruga, Jaume Roure i Fina Surina. Clicant sobre la fotografia o aquí obtindreu més informació respecte amb ells. Amb la seva labor faran bona la frase d'Einstein que és la inspiradora del premi:


Albert Einstein:  "Donar exemple no és la principal manera d'influir en els altres... és l'única".

Inici 3ª edició


Posem en marxa la tercera edició del Premi Molla d'Or, en el que un any més, seguint la mateixa dinàmica i funcionament entregarem en octubre el guardó al candidat que resulti guanyador.
En aquesta edició ens mantenim fidels a l'esperit inicial, és un premi que sorgeix des de la iniciativa privada, sense cap ànim de lucre per a posar el focus d'atenció en aquelles persones que mereixen ser reconegudes per les seves caracteristiques personals i professionals.
A partir d'ara comunicarem totes les novetats que tenim preparades per aquesta edició, així com donarem a conèixer els membres del jurat, el nom del artista encarregat de confeccionar el guardó d'enguany, els candidats, les empreses col·laboradores.
Totes les noticies i novetats, les trobareu també a la nostra compta de twitter.