Premi Molla d'Or

Premi Molla d'Or
Tenim nova web

El jurat 2017

Guardó 2017

Edicions anteriors

1ª Edició: 2013
2ª Edició: 2014
3ª Edició: 2015
4ª Edició: 2016

Entitats col·laboradores 2017

Fundació Les Voltes i Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Son les entitats col·laboradores d'aquesta cinquena edició, aquí més informació.

Estem a twitter

Search

Resúm edició 2017


La cinquena edició del Premi Molla d'Or va concloure amb l'acte d'entrega del guardó a la guanyadora Marcela Topor, a la foto superior, d'esquerra a dreta Joan Busquets, Marta Madrenas; Marcela Topor, Montse Argelaguet, Paco Padilla, M. Mercè Roca, Amaranta Gibert i Xavier Thió.

Ha sigut una edició amb moltes novetats, com una renovació dels membres del jurat dels que repetien d'edicions anteriors Amaranta Gibert (Directora del Teatre Municipal e Lloret), Joan Matamala (Director de la Fundació les Voltes) i Montse Argelaguet (Gerent de Girona Innovació), s'incorporaven Anna Vicens (Presidenta dels sommeliers catalans), com a guanyadora de la quarta edició i també Paco Padilla (Pintor i inventor), M. Mercè Roca (escriptora, Regidora de l'Ajuntament de Girona), Xavier Thió (Director del grup Cor Gospel Girona) i M. Rosa Agustí (Presidenta de l'Associació Gironina d'Empresàries), per a conformar un grup lo més variat de persones, per interessos, professions, edats i procedències i així poder recollir de manera més diversa diferents personalitats mereixedores del premi per a proposar-les com a candidats. També com a novetat que l'acte de lliurament del guardó va ser a Bòlit, Centre d'Art contemporani de Girona, sent el primer acte que es realitzava aquí. Les dates en que ha transcorregut també han sigut diferents per primera vegada han sigut al més de novembre (les circumstancies político-socials ens han situat en aquest més).
Ha sigut l'edició amb major participació a les votacions per internet, amb 8 candidats de diferents àmbits i ocupacions però tots ells amb sobrats mèrits: Marc Boix, Àngel Juárez, Silvia Pérez Cruz, Marcela Topor, Pepita Perich, Xavier XirgoLeti Rodríguez i Carme Vinyoles, organitzat i impulsat com sempre per Girona Innovació i que ha contat com a entitats col·laboradores La Fundació Les Voltes i Bòlit. El guardó una obra exclusiva feta expressament per l'ocasió, ha sigut realitzat per Joan Busquets.

La guanyadora ha sigut Marcela Topor, en unes votacions molt renyides, que va rebre el guardó a l'acte d'entrega de mans de l'anterior guanyadora Anna Vicens.
A la foto totes dues amb la imatge al fons de Jaume Reventós, (guanyador de la segona edició), ja que s'estava realitzant la projecció dels guanyadors d'edicions anteriors i amb Amaranta Gibert  presentadora de l'acte a la dreta.
Després de l'acte d'entrega van fer un degustació de cerveses La Moska Gironina.



 Volem agrair a tots els que heu participat i fet possible aquesta cinquena edició!!!!!!

Estem ja pensant i preparant la sisena edició.