Premi Molla d'Or

Premi Molla d'Or
Tenim nova web

El jurat 2017

Guardó 2017

Edicions anteriors

1ª Edició: 2013
2ª Edició: 2014
3ª Edició: 2015
4ª Edició: 2016

Entitats col·laboradores 2017

Fundació Les Voltes i Bòlit, Centre d'Art Contemporani

Son les entitats col·laboradores d'aquesta cinquena edició, aquí més informació.

Estem a twitter

Search

Jurat de la Cinquena edició

Aquests son els membres del jurat (els encarregats de triar els candidats a guanyar el premi) d'aquesta cinquena edició:Mª Mercè Roca: Escriptora i portaveu d’ERC-MES per Girona a l’Ajuntament de Girona, nascuda a Portbou el 19 de juliol de 1958. Entre d'altres fites i ocupacions de la seva trajectoria professional i personal destaquem que va ser coordinadora dels cursos de català a les comarques de Girona del Consorci per a la Normalització Lingüística (1990-1993). Escriptora. Ha rebut, entre altres, els premis Sant Jordi i el Ramon Llull de novel·la, i el Víctor Català i el Josep Pla de narrativa. És autora de l’argument de la telenovel·la ‘Secrets de família’, que va emetre TV3 el 1995. Ha estat col·laboradora a El Punt –Avui.
Membre d’Honor de la Federació d’Entitats Catalanes contra el Càncer i Patrona de la Fundació Oncolliga Girona. Vicepresidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (2011-2015). Membre d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana.

Diputada al Parlament de Catalunya per Esquerra (2003-2010).Presidenta de la Comissió de Cultura del Parlament (2007-2010).

_________________________________________________________________________

Anna Vicens: Guanyadora de la passada edició.Presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers.   Sommelier per l’Escola de Restauració i Hotelatge de Barcelona.

  Máster de Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi a Vilafranca del Penedès.
  Máster de Màrqueting i Comunicació a EMIC.  
  High Certificate de Wine and Spirit Education Trust (Barcelona, Outlook Wine).
 Formadora Homologada de Cava.
  Formadora Homologada de Jerez.
  Col·laboradora a les revistes Selectus Wines i Catalonia Today.  
  Col·laboradora en el blog professional del Grup Miquel Alimentació  (https://www.grosmercat.es/blog).
Professora de Cursos de Tast.
Membre del panell de tast de Vinum Nature, Premis Vinari, i Concurs Mundial de Brussel·les.
  Membre del panell de tast del Consell Regulador de l’Empordà.
  Actualment Sommelier/Operacional de Vins del grup de distribució Miquel Alimentació Grup.
  Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers.
__________________________________________________________________________
Amaranta Gibert: Directora de Comunicació Cultural en Ajuntament de Lloret de Mar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Xavier ThióFormat musicalment al Conservatori de Girona i teatralment al Centre de Formació Teatral El Galliner, ha format part de diverses companyies de teatre, entre elles DeFábula fent d’actor en els espectacles “Próxima galáxia, la Música” i “Cántame un cuento” amb els que ha fet gira per Espanya. Ha estat actor i productor al musical “Els últims 5 anys” , espectacle nominat a millor musical als premis Butaca amb la companyia La Minúscula, amb la qual encara està en actiu. Ha donat classes de veu i d’interpretació de cançons a l’escola de teatre musical Tamquam de Barcelona i a El Galliner, de Girona. Actualment dirigeix el Cor Gospel Girona, el Gospel Tramunt.Cor de Figueres i GospeL’Hearts de L’Hospitalet de Llobregat.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Paco Padilla: Artista en el sentit m.es ampli de la paraula, pintor, inventor amb una personalitat creativa i inquieta. Va ser l'encarregat de ralitzar el guardó del Premi a l'any 2015.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Montse Argelaguet: Gerent de Girona Innovació, empresa dedicada al foment de la innovació i els invents, organitzadora del Premi,
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joan MatamalaDirector de la Fundació Les Voltes de Girona.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M. Rosa AgustiPresidenta de Associació Gironina d’Empresàries. nascuda a Figueres l’any 1964 , propietària d’Assegurances MRosa, aplicant en el dia a dia els mateixos valors que regeixen la seva vida: compromís, col·laborar, compartir, sumar, ajudar.A més, han desenvolupat el projecte AGE Solidària, destinat a recaptar fons per a diferents causes i projectes benèfics.  També té signat un conveni amb la Fundació SER.GI de Girona, en el marc del qual ens van comprometre a fer donació de la meitat del benefici resultant de les assegurances contractades per l’entitat, els seus treballadors o altres persones que vulguin col·laborar-hi. Les persones que col·laborin en aquesta iniciativa ajudaran l’entitat sense haver d’augmentar la partida de les seves despeses o donacions.  Forma part del projecte Valentes i Acompanyades, on s’ajuda a les dones que han estat víctimes de matrimoni forçat o estan a punt de ser-ne. Nenes a les que amb coordinació amb l’escola se’ls dona recursos educatius i d’oci basats en alternatives culturals i laborals per realitzar-se a la vida a partir dels seus drets com a persones.I en d’altres associacions tant de caràcter veïnal com empresarial, participant-hi activament: Associació de Joves Empresaris, Agrupació comerç Devesa, Col·legi d’Agents Comercials.